Books

 

brask1

BRASK STUDIO VISITS II

BRASK STUDIO VISITS II er opfølgeren til bogen BRASK STUDIO VISITS der blev udgivet i 2015. Denne blev anmeldt med 5 hjerter ud af 6 i Politiken af Peter Michael Hornung. Så det er med stor glæde og stolthed, at Jens-Peter Brask nu er klar med endnu et kig ind i kunstnernes skabelsesrum.

BRASK STUDIO VISITS II giver igen en helt særpræget og unik adgang til en række kunstneres atelierer fra de veletablerede til de unge og fremadstormende. Den passionerede kunstsamler Jens-Peter Brask har denne gang besøgt og udvalgt 38 danske og internationale kunstnere til bogen.

Siden 2015 har Brask benyttet sit kamera til at dokumentere sine besøg hos kunstnere i Danmark, Tyskland, England, USA og i Mexico. Jens-Peter Brask har nøje udvalgt fotografierne i bogen, der skildrer livet, kreativiteten og skabelse processen på den enkelte kunstners atelier. Brask introducerer hvert besøg med en tekst og historie omkring kunstneren – en yderst personlig beretning, der både kommer omkring kunstneren som person, den kunstneriske praksis og stemningen på det atelier.

BRASK STUDIO VISITS II er en bog, der giver et enestående glimt ind bag de ellers lukkede døre – det er en sand fornøjelse at lade sig opsluge af de smukke fotografier og drømme sig ind i stemningen på kunstnernes atelierer.

I BRASK STUDIO VISITS II besøger Jens-Peter Brask bl.a. Alexander Tovborg, Chapman Brothers, Chris Johanson, Dr. Lakra og James Turrell.

 

Facts

Udgivelse : 5. november 2016

 

Forlag : Brask Publications
Oplag : 1200 eksemplarer
Antal sider : 269 sider med hardcover
Format : 32,5 x 24,5 cm.
Sprog : Engelsk
Tryk : Special-Trykkeriet Viborg

Kan købes her online:

Run For Cover

http://www.runforcover.dk/vare/17844-boeger-og-magasiner-brask-studio-visits-2-bog-forudbestil-nu-ude-d-5112016