Copenhagen – Graffiti

graffitibrask1 graffitibrask2 graffitibrask3 graffitibrask4 graffitibrask5 graffitibrask6 graffitibrask7 graffitibrask8

One thought on “Copenhagen – Graffiti

  1. HELLO MR. BRASK
    Mitt navn er André , jeg ble henvist til deg ang gatekunst av et galeri her i København. Jeg repræsenterer/jobber for en gatekunstner fra Norge, og har en CV rundt vedkommende som jeg gjerne vil overrekke til deg. Vedkommende kunstner regnes for og være den nye stjernen i gatekunstscenen så jeg håper at det virker inspirerende. Jeg blir i København i 14 dager til så vist vi kan møtes i det tidsrummet så hadde det vært svært hyggelig, evt. gi C.V ´en til en representant av deg! Håper på en hyggelig tilbakemelding. M.V.H André

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.